Over Claudette

Ik ben geboren op 6 juni 1987 in Meppel, Hier ben ik liefdevol opgeroeid. Mijn start in deze wereld was allesbehalve velkenloos. Met een gewicht van net geen paksuiker belande ik in de covuse. Daarover heen kreeg ik samen met mijn moeder een ziekenhuisbacterie. Deze werd ons allebeide bijna vertaal samen hebben wij tien weken hard gevochten. Het duurde even voor mijn mooie geboortekaart op de post ging.
In mijn baby boek staat: ” het geluk was niet te omschrijven eindelijk thuis”

De start van geen standaard leven wel mijn liefdevolle leven.

Tweekeer heb ik speciaal onderwijs gevolgd, ondanks mijn Dyslexie en Dyscalculieen ME ronde ik verschillende opleidingen af.

Vroeger wilde ik niet anders zijn en vond het hebben van

In 2007 word ik mantelzorgen van mijn lieve mama. Zij krijgt te horen dat ze de ziekte COPD heeft. Zij vecht zich een aantal keren terug. In 2015 nemen wij lijfelijk afscheid van er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Weet dat ze bij mij is bij elke stap.Vandaag de dag ben ik nog mantelzorger van mijn lieve pa.

Al van jongs af aan was het doorzettingsvermogen te zien en jonge intu簿tieve ondernemers geest.

 

Mijn jaar van een belangrijk besluit 2008.

staan voor het familie bedrijf.
De tingieterij een beslissing waar ik trots op ben werk er met liefde.Iets zo puurs een echte oude ambacht het cre禱ren van niets naar iets. Kan je niet omschrijven wat dat doet een verhaal vorm geven. Ondernemersanders laten kijken even weg uit de sleur prachtig krachtig. Een nieuwe manier van coachen voor een bult inzichten. Hou er van om met vuur te spelen en mensen vuur in hun leven en bedrijf te laten ervaren.

 

In 2007 word ik mantelzorgen van mijn lieve mama. Zij krijgt te horen dat ze de ziekte COPD heeft. Zij vecht zich een aantal keren terug. In 2015 nemen wij lijfelijk afscheid van er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. weet dat ze bij mij is bij elke stap.Vandaag de dag ben ik nog mantelzorger van mijn lieve pa.

 

In 2010 is er even een moeilijke tijd, mijn burn out verdwijnt de zon gaat weer schijnen. Jezelf accepteren is een reis van hobbels en bobbels. Ook om voor jezelf te staan en het pad dat jij wilt bewandelen.Mijn pestverleden zorgde er toen nog wel is voor dat ik dingen nog wel is niet ondernam.


Eerst eigen bedrijf Zigbw zorgonderneming ontstond in 2012.
Ooitkreeg ik de kans mijn verder te ontwikkelen deze wilde ik verdubbelen. Zodat andere zicht ook konden gaan ontwikkelen, mensen met eenbeperking. In mijn ogen mensen met mogelijkheden worden hier vandaag de dag geholpen.

 

Niemand had dit alles 20 jaar geleden kunnen bedenken dat ik zelfstandig ondernemer zou zijn meder bedrijven op zet. Voor groepen spreek over mijn alles behalve standaard leven. Mijn bijzondere verhaal zou delen met de intentie te inspireren en verder helpen.

Vol overgaven een droom leven en dat kan jij ook. Mijn passie voor inspiratie schrijven is door de loop van jaren ontstaan.Met heel mijn hart geloof ik in mogelijkheden en sta elke dag stil bij de dankbaarheid van de dag. Genieten dat je hier bent is zo belangrijk door mantelzorger te zijn heb ik van dichtbij mee gemaakt hoe kostbaar tijd is.

 

 

 

 

 


In 2017 word samen vooruit in Meppel gecre禱erd
waar ondernemers samen komen om te leren en
ontwikkelen. Men gebruik kan maken van flexplekken. Hier is ook onze winkel Heppie kado te bewonderen pakjes met een verhaal.

waar ook mijn webwinkel ikrouwvan jou en de blog relaxed opvoeden hun plek gevonden hebben.