Mijn verhaal

Ieders verhaal is uniek, dat van jou ook. Geef je graag een kijkje in dat van mij. 
De rode draad in mijn leven is denken in mogelijkheden. Dat helpt mij nog steeds bij het bewandelen van vele wegen. 

Als je mij zoveel jaar geleden had verteld: “Jij wordt een ondernemer die mensen gaat inspireren op vele verschillende manieren”, dan had je een verbaasde blik gekregen. Wie, ik? Meisje met de hangende schouders en beperkingen? Grapje zeker! 

Mijn onzekerheden en de meningen van andere mensen hebben mij er uiteindelijk nooit van weerhouden om dingen te gaan doen die ervoor zorgen dat doelen en dromen worden gehaald. Zo ben ik bijvoorbeeld door gaan studeren, ondanks dat ze aangaven dat ik mij 200% moest inzetten. 

Echter was en is dit nog steeds een reis, net als het leven. Een met vallen en opstaan en waarbij het lang niet altijd over rozen gaat.

Waar mijn levensreis begon

De start van mijn bijzondere reis hier verliep niet geheel vlekkeloos. Deze begon op 6 juni 1987 in Meppel; dat maakt mij een echte mug. Met een gewicht van krap aan een pak suiker begroette ik de wereld. Samen met mijn moeder kreeg ik een ziekenhuisbacterie, daar werd de eerste strijd om te mogen leven geleverd. Het duurde even voor mijn mooie geboortekaartjes de deur uit vlogen.

De start van geen standaard leven, wel mijn liefdevolle leven.

Mijn Ondernemersreis 

Ik ben een intuïtieve ondernemer in hart en nieren, met een extra liefdevol hart naar sociale projecten voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Op mijn 24e schreef ik mij vol trots in bij de KvK, daar is het nodige aan voorafgegaan. Zo stond mijn eerste kleine onderneming nog niet ingeschreven: het maken van wassen kaartjes was een hobby, tot ze werden verkocht in de winkel van mijn ouders. 

Mede door mijn dyslexie en dyscalculie was het werken in de supermarkt of een krantenwijk niet mogelijk. 

Meedoen in de grote ondernemerswereld, dat was eng en soms nog best spannend. Met een pestverleden merkte ik dat zelfs in ondernemersland er groepjes zijn. Echter, er is altijd een plek waar je wel tussen hoort.

Voor mij is er niet alleen zwart of wit; er is plaats voor grijs. Laat mensen graag meekijken in mijn ondernemerskeuken. Hoop te mogen inspireren. Het is niet alleen het doel maar juist de reis op zich die zorgt voor levenslessen. 

Mijn ondernemersreis groeit nog elke dag. Zo draai ik momenteel liefdevol bedrijven samen met mijn team en ben ik betrokken bij verschillende projecten. 

Liefdevol trots op Tin-Art, een ambachtelijke tingieterij en dagbesteding De Oude Hove en op Ik rouw van jou, een webwinkel in troostgeschenken. Er dankbaar voor het mooie bedrijf initiatief mee doen in de tingieterij.

Verhalen zijn er om te vertellen; ik ben benieuwd naar die van jou. Ik hou van fijne verbindingen; misschien werken wij binnenkort wel samen aan een project. Of kan ik je verder helpen met een vervolgstap in je onderneming.