Projecten

Hou erg van verbinding legen en samenwerken. Hieronder zie je een overzicht van projecten waar ik aan werk of gewerkt hebt of steun geef.  
Vanuit mijzelf of in samenwerking. Veel al maatschappelijke en sociale projecten.

Zelf ondersteuning nodig bij je project, of een super idee voor een samenwerking Ik hoor er graag meer over. 

Chronisch sterk

Mee-doen in de Tingieterij  

Super enthousiast om mij de afgelopen jaren vol passie in te zetten. Samen met een echt top team! Van verschillende mensen met wensen en talenten. Meedoen is voor iedereen belangrijk. Dit mooie initiatief is er voor mensen met mogelijkheden ( beperkingen) en een afstand tot de arbeidsmarkt. Super trots ben ik dat ons blijvende initiatief in 2021 de Doemee Award heeft gewonen! 

Chronisch sterk

Project Chronisch sterk

Super enthousiast en dankbaar om dit samen te zijn gestart. Jij kan je nog aanmelden. Verhalen van ondernemers met een Chronische ziekte. Samen Chronisch sterk. 

Project Talenten & Mogelijkheden

Super enthousiast en dankbaar om samen dit project te starten, dat in 2021 verdere doorgang zal gaan vinden. Het weerspiegelt de levens van mensen met een beperking of chronische ziekte. Hoe zet je een bedrijf op als je een beperking hebt? Hoe is het als je een chronische ziekte hebt waar je niets van ziet? Wij willen graag laten zien waar de talenten en mogelijkheden liggen van bijzondere mensen en hun stem laten horen. 

Zorg-Engel

Er zijn veel zorg-engelen in de wereld. Zij die voor een ander klaarstaan. Waarbij een klein gebaar een groot gebaar is. Een Engel voor een zorg-engel.

In onze mooie authentieke tingieterij maken wij alle producten met de hand. De engeltjes worden met veel toewijding en passie gemaak door een top team van mensen. Ze worden ingepakt door de toppers van dagbesteding De Oude Hove.

Heppie Kado!

Waarbij de winkel Heppie Kado eerst een fysieke winkel was, kun je dit mooie project nu online bewonderen. ( Vanaf 1-1-2021). Heppie Kado heeft cadeaus met een speciaal verhaal, gemaakt met liefde en met een speciale boodschap. Geen massaproductie, maar unieke cadeaus met een persoonlijke uitstraling.

Samen vooruit

Samen vooruit in Meppel onze bijzondere ontmoetingsplek. Waar verbinding en elkaar helpen centraal staan.  Een bijzondere trainingsplek, mooie werkshop ruimtes, bijzondere winkel, lekker eten, dagbesteding, denken in mogelijkheden, huiselijke inloop, ondernemers verbindings plek, flex werkplekken.