Tin-Art Edeltingieterij ontmoetingsplek

Tin-Art Edeltingieterij ontmoetingsplek in Zuidwolde

 

In 2020 bestaat ons familiebedrijf vijfendertig jaar. Met passie en liefde voor het uniek ambachtelijke vakmanschap worden in onze nostalgische oude schuur onze tinnen producten met de hand gemaakt. Als een van de laatsten in Nederland gieten wij nog met de hand. Het hele jaar door ontvangen wij bijzondere mensen met elk hun unieke en mooie verhaal. Ze komen bij ons aan voor een sociaal praatje en om er even uit te zijn. Men is vaak op zoek naar iets bijzonders om aan iemand te geven. Of ze schuiven aan bij een van onze verschillende shows of andere arrangementen. Het is bijzonder om deze mensen te ontvangen en ik ben dankbaar dat we hen iets moois mee kunnen geven. Zo kun je bij ons je eigen tinnen figuurtje gieten.

Want we zijn niet alleen een bedrijf, we zijn ook een luisterend oor. Mensen dragen prachtige verhalen met zich mee. Dat geldt niet alleen voor het koppel dat ons bezoekt voor een romantisch tingietarrangement, maar ook voor onze oudere medemensen die met de bus van heinde en verre komen om een van onze shows te bezoeken. We horen de meest fantastische en geweldige verhalen en kunnen er boeken over volschrijven.

Ook ondernemers vinden hun weg naar onze tingieterij. Het is hun ontmoetingsplek voor creatieve huiselijke
netwerkbijeenkomsten. Dat kan er een zijn die wij organiseren, of een die ze zelf bij ons komen houden. De rustieke en authentieke omgeving stelt mensen op hun gemak en wakkert hun creatieve geest aan. Ze leggen makkelijk contact met elkaar en komen in contact met hun eigen creativiteit.

Je vind ons in het mooie Zuidwolde in Drenthe www.tinart.nl