Dagbesteding De oude Hove

Dagbesteding De oude Hove

In mijn ogen beschikken we allemaal over talenten en mogelijkheden, iedereen kan leren, als je er maar geduld voor over hebt, laatbloeiers zijn ook bloeiers.

Dagbesteding De oude HoveMet De oude Hove geven we deelnemers die ene kans die zijn of haar wereld kan veranderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kansen voor de deelnemers van onschatbare waarde zijn! Wist je trouwens dat je daar geen bergen voor hoeft te verzetten. Kansen geven en iets voor iemand doen kan al in hele kleine dingen zitten. Het mooiste hiervan is dat het zorgt voor een Rimpel effect. Als je vanuit een liefdevol hart iets doet geeft iemand dat stukje geluk en die kans later weer door aan een ander.

 

Kansen en doorgroeimogelijkheden voor iedereen.


De belangrijkste reden, waarom ik mij hier hard voor maak is omdat ik zelf heel goed weet hoe het is om te leven met beperkingen. Mijn beperkingen, al praat ik graag in mogelijkheden.

Zijn Dyslectie en daarnaast heb ik dyscalculie.Door mijn beperkingen had ik in mijn schooltijd een zeer verlaagd zelfbeeld en grote faalangst. 

Deze faalangst en mijn beperkingen naast heel weinig energie zorgde ervoor dat het ” normale onderwijs” volgen niet mogelijk was.

Ik zie mij nog in groep acht verdrietig en boos op het podium staan, dat ook het vervolg onderwijs speciaal onderwijs zou zijn. Ik ben dankbaar dat het nooit anders is geweest. We zijn allemaal speciaal wat de achter grond ook is.

In 2012 kon ik de kans grijpen om mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt te helpen.
En heb ik dagbesteding De oude hove over genomen van uit hier met de intentie mensen met een beperking ( mogelijkheden) kansen te bieden en verder te helpen zijn we gaan bouwen.

zo veel  jaar later staat daar Zigbw een zorgonderneming voor mensen met mogelijkheden!