Referenties

 

Klanten en relaties over werken met mij

Inmiddels werk ik al 5 jaar met veel plezier samen Claudette. We kunnen wel stellen dat zij veel doet qua bedrijven en projecten! Hierdoor lijkt het soms ongeorganiseerd, chaotisch en druk, je voelt je soms een beetje zoals een octopus. Als je beter weet hoe zij werkt, weet je wel beter.

Het werken met haar kun je elke dag anders ervaren.  De variëteit van de werkzaamheden die gedaan moeten worden, maar ook het plezier wat we hebben onderling in het team, de fijne gesprekken, het kijken naar hoe iets vooral WEL gecreëerd kan worden. Dit positieve uitgangspunt zie je in elk van de bedrijven en werkwijze terug. 

Haar mindset is omdenken, alles buigt ze om naar iets positiefs. Wat dit betreft kunnen velen nog van haar leren. Het mag er zijn, er mag over gesproken en daarna komt er een actieplan. 

Persoonlijk en op de werkvloer kunnen wij het goed met elkaar vinden. 
De open communicatie en eerlijkheid hierin worden zeer gewaardeerd. Feedback geven en ontvangen en van daaruit leren is altijd aan de orde. Het werken met Claudette is veelzijdig, verassend en soms chaotisch. Op alle goede dagen verzetten we bergen en als er een keer een mindere dag is, ach… die denken we positief om 😉

Mariëlle van den berg

Als startende ondernemer was mijn weg vinden best moeilijk. Er komt veel op je af en focus houden vond ik lastig, net als de balans tussen werk en privé. De brainstormsessies met Claudette hielpen, haar openheid en directheid waardeer ik erg; zij legt de vinger op de zere plek. Door samen te denken vanuit mogelijkheden
kreeg ik de handvatten die ik nodig had.

Jonathan Coenen

Convert 30 years into 70 years of experience

Happy day! Ik heb een dag mogen meekijken met Claudette Dumas en kunnen kijken in haar ondernemerskeuken. Dit in het mooie pand Samen Vooruit, waar Claudette mensen met elkaar verbindt.
Ze heeft me ontzettend veel tips en tricks gegeven voor mijn business, waarvoor ik haar heel erg dankbaar ben!!

Irma Stoof-Brand

www.irmastoofbrand.nl, Natuurvoeding & Coaching

Claudette en ik hebben regelmatig Skype-contact. Voor de gezelligheid of voor een sessie, zodat ze even met mij mee kan kijken. Het is heel fijn als iemand de tijd voor je neemt en je vanuit haar hele zijn wil helpen.

Claudette: Annelies is een fijn persoon om mee samen te werken. In de toekomst gaan we samen mooie dingen doen en creëren. Zij streeft er naar het beste uit mensen te halen, met haar praktijk. Ik vind het leuk dat we haar een paar keer hebben mogen ontvangen bij Samen Vooruit.

Annelies Pieterse

www.ikzie.com, Ikzie Coaching en communicatie

Claudette heb ik leren kennen via Periscope. Een paar jaar geleden ben ik afgereisd naar het mooie Drenthe en de tingieterij. Hier hebben wij contact gelegd en ontstonden er mooie plannen.

Zelf ben ik een man van de natuur, ik ben dan ook niet voor niks natuurgids! Een fijne samenwerking. Claudette is echt een authentiek persoon. Ze kan heel direct zijn en is dan ook heel eerlijk en helder. Ik ben altijd blij met onze gesprekken. Net als ik houdt ze erg van filosoferen en over de wereld mijmeren.

Kees Hulstein

www.beleefdenatuurnu.nl, Beleef de natuur nu