Samen vooruit in Meppel

Op 9-6-2017 was de opening van samen vooruit! Ik ben heel trots en dankbaar dat we dit hebben gecreëerd. Niet alleen maar samen met Dik Zantingh.  Op 1-1-2020 nam ik afscheid van dit project. 

Samen vooruit in Meppel onze bijzondere ontmoetingsplek. Waar verbinding en elkaar helpen centraal staan. Een bijzondere trainingsplek, mooie werkshop ruimtes, bijzondere winkel, lekker eten, dagbesteding, denken in mogelijkheden, huiselijke inloop, ondernemers verbindings plek, flex werkplekken.

Sfeer

De fijne huislijke sfeer komt je tegemoet als je binnenstapt. Samen met de geur van koffie, thee en gezonde lekkernij, gemaakt in eigen keuken. Neem plaats aan een van de tafels in de ontmoetingsruimte, voor een praatje, luisterend oor, en een lekker kopje koffie. Lees even wat of kijk rustig tv, heb je vragen, of zit je ergens mee, wellicht kunnen wij je helpen!
Samen vooruit een plek waar je ruimtes kunt huren die geschikt zijn voor coaching, massage, workshops, lessen of trainingen, vergaderingen, verjaardagen, vriendinnen-avonden, spelletjes avonden en presentaties.

Een plek waar mensen met mogelijkheden (jong en oud) gebruik kunnen maken van een zinvolle dagbesteding en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en als zichzelf mee kunnen draaien in de maatschappij dit vind ik erg belangrijk.

Tip: We bieden zelf ook verschillenden workshops en trainingen aan waar aan mee gedaan kan worden.