In het nieuws met Edeltingieterij tinart

door | apr 3, 2018 | Bloggen | 0 Reacties

In het nieuws met Edeltingieterij tinart

In het nieuws met Edeltingieterij tinart

In het nieuws met Edeltingieterij Tin-Art


“Passie is producten maken”, vertelt Claudette. “Van niets iets maken. Luisteren naar verhalen van mensen en dan daar een product aan binden.” Tin achterhaald? Vader en dochter vinden van niet. Oud en nieuw hebben wij gecombineerd.
We hebben hier natuurlijk nog de oude borden en kandelaars, maar we maken ook nieuwe producten. ( tekst Robbert Oosting)

Niks mooier dan producten maken voor mensen vanuit een verhaal. Ik was super verrast en blij dat wij benaderd werden voor de uitzending. Hierboven kon je al een stukje lezen van de tekst die er bijgeschreven is. De uitzending terugkijken druk even hier.

Tin-Art is een edeltingieterij die al meer dan 30 jaar bestaat en met veel liefde voor het vakmanschap worden producten met de hand gemaakt. Wij hebben een eigen winkel, ” ‘t Tinhuus” in Zuidwolde (DR). Hier zijn onze bijzondere producten te koop. Er is ook een online winkel Tin-Art. Mensen met een beperking,  in mijn ogen mensen met mogelijkheden helpen soms met het inpakken van de producten die verkocht zijn.

De tingieterij

Mijn vader Perry Dumas en moeder Ria Dumas hebben samen de Tingieterij opgericht. Het is een echt familiebedrijf en ik ga mijn vaders levenswerk voortzetten. Nu nog samen met mijn vader,  personeel en een ieder die een warm hart heeft voor het oude ambacht. Mijn moeder zal altijd ingedachte meegaan.

In een mooie oude schuur, waar het jaar 1900 wordt uitgebeeld, bevind zich onze winkel/ showroom. Wij geven ook tingietshows voor jong en oud. De verhalen die mensen met zich meebrengen bij een bezoek, blijft mij fascineren. Men komt hier echt even tot rust.

Help mij mensen met mogelijkheden helpen.

Ik gun onze toppers zoveel mogelijk kansen hun eigen talent te ontdekken en zich verder te ontwikkelen. Mensen met een beperking hebben in mijn ogen mogelijkheden, wij zetten ons in om deze  mogelijkheden te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo kunnen de deelnemers van de dagbesteding meehelpen in de gieterij op maandag. Dit is een vrije keuze voor degene die willen helpen. Dit is natuurlijk zonder productiedruk.

Veiligheid staat voorop, daarom zouden wij graag wat aanpassingen willen doen in de gietrij. Hiervoor hebben wij een aantal acties opgezet om geld in te zamelen. Bij het bestellen van deze mooi tinnen engel zorg jij dat wij kunnen blijven bestaan en zo kun jezelf ook iets voor de maatschappij betekenen.

Mijn start in deze wereld ging ook niet over rozen, daarom help ik nu graag een ander veder. Help jij mij helpen alvast heel erg bedankt liefs Claudette.

Tinnen engeltjes met een boodschap wie stuur jij liefde

Tinnen engel
4,95 inclusief verzendkosten.
Bestellen druk hier. 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *