Terugblik 2017 een heel bijzonder jaar

door | dec 30, 2017 | Bloggen | 0 Reacties

Terugblik 2017 een heel bijzonder jaar.

Terugblik 2017 een heel bijzonder jaarAl schrijven in mijn notities boek blik ik terug er zijn weer bijna 365 dagen voorbij gegaan. Dit alles met een lach en een traan.
Zo word steeds meer duidelijk hoe belangrijk genieten is en dat tijd schaars is en we er liefdevol mee mogen omgaan.
Lieve jij blik graag met je terug lees je mee.
Dit jaar ben ik de diepgang in gegaan en in het diepe gesprongen. Heb ik mijzelf nog meer omarmd dat ging met vallen en opstaan. Dit jaar moest ik een heel belangrijk onderdeel geaccepteerd dat het lijfelijk wel is niet goed gaat en dit oke is het mag er zijn.

Mijn 30ste levensjaar luide ik in een bijzondere en ook wel moeilijke gebeurtenis. Op deze momenten mis ik mijn lieve mama maar weet ze kijkt mee. Elke dag brand er een kaarsje en sta ik even stil. Bij al het moois om mij heen. Kreta werd bezocht en ik was weer thuis. Pa kon in goede gezondheid mee en genieten van alles.

Het jaar dat ik begon met het schrijven van mijn boek. Letters werden zinnen en zo vormde zich langzaam maar zeker een verhaal. Om te delen met een ieder die hem straks wil lezen. Over kansen mogelijkheden je leven nu leven. In 2018 zou ik verder schrijven.

Mijn jaar als ondernemer was een om nooit te vergeten.

Zo Kwam ik op tv bij geloof hoop en liefde en ging mijn verhaal de wereld in. Dat was nog best lastige wat zouden mensen wel niet zeggen? En dan nog het stuk over mijn pestverleden en beperkingen.

Drie dagen naar mijn verjaardag opende ik samen een nieuwe locaties. Samen vooruit een verbindings plek in het mooie Meppel. Waar mensen met mogelijkheden kansen krijgen ondernemers kunnen netwerken. En zo vele verschillenden mensen hun verhaal kunnen delen.
Zo dankbaar om op deze manier zo iets bijzonders te kunnen geven.

Al zes jaar vecht ik en zet mij in voor mensen met een beperking. In mijn ogen mensen met mogelijkheden. De dagbesteding in Zuidwolde groeide de laatste maanden van dit jaar groter.

Lieve ondernemers vonden de weg naar mijn meewerkdagen. Niks is mooier dan als coach life verbinden en mensen verder helpen. Een van mijn passies mensen hun bijzonder authentiek ik laten zien. Dat iedereen talenten mogelijkheden en kansen heeft. Dan maakt mijn ondernemers hart een sprongetje.

Mantelzorg dankbaarheid momenten.

Tijd is schaars zorg dat je er alles uithaalt. Mijn vader is een mensje van de dag en elke dag met hem is geluk. Het is lastige als je ouder word en niet alles meer kunt vastpakken. Elke dag ben ik dankbaar onderneem te zijn om er voor hem te kunnen zijn.
Er vloeien nog vaak tranen over mijn gezicht hij niet meer in de 60 maar toch echt al 80 plus. Zou mij nooit een ander papa kunnen wensen ik ben ook zo ondernemende en reis lustige als hem met de hoog gevoelige kant van mijn moeder.

Dankbaar voor lieve mensen

Mijn lieve oma ging naar boven toe die altijd zij ik ben onkruid en verga niet.
Dat klopt ook wat vergeten doe ik je zeker niet. Ze zij ben niet ziek mijn lieve Meis maar het is op het was mooi hier. Weet je ik heb alles gezien vast gepakt en gedaan tijd om te gaan. Als je toch zo op je bed ter oversteek licht mooier hoe gek ook kan toch niet? Zij samen met mijn lieve mama leerde mij de laatste zo veel jaar te leven als of elke dag de laatste is.
Dankbaar ben ik ook voor familie die nog om mij heen is en mee leeft en mee kijkt.

Ben zo dankbaar voor de harte mensen in mijn omgeving. De genen die diep in mijn hart zitten en daar ook echt een plek hebben.
Voor alle lieve mensen die helpen en steunen. Voor de toppers die in de verschillenden bedrijven mee helpen en werken.
De samenwerkingen en verbindingen met klanten en andere ondernemers.

Jullie zijn geweldig en persie goed zoals jullie zijn. Hoop je weer te ontmoeten in het nieuwe jaar dankbaar dat je er dit jaar was.
Wens je een heel liefdevol 2018
Liefs Claudette

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *