Kerstinkopen products with a story

door | nov 23, 2017 | Bloggen, Products with a story | 0 Reacties

Kerstinkopen products with a story

Achter de schermen ben ik druk bezig geweest in de Tingieterij December staat bijna voor de deur. Elke jaar rond deze tijd zijn er veel mensen opzoek. Mooie pakjes worden samengesteld men zoek producten met een verhaal. Er gaat niks boven bijzondere producten creëren met de wetenschap dat de liefde mee gaat na huis met de koper. Die op zijn beurt vaak liefde wil doorgeven aan iemand anders om een lacht op iemands gezicht te toveren.

Tinnen engeltjes met een boodschap wie stuur jij liefde

De engel is klein en fijn met een mooie betekenis liefde en ik denk aan je. Iemand zijn laatst hij mag dan zo klein zijn de betekenis die gedragen word is vele malen groter. Deze lieve koper heeft gelijk ook de betekenis voor wie hem koop en krijgt is altijd anders en van grote waarde.

Kerstinkopen products with a story

Kerst in een notendop die zijn toch zeker het fijnst heerlijk genieten van alles om je heen. Iets wat elke dag gedaan mag worden dan zijn ze allemaal gevuld met magie. Deze mooie kerststal in een notendop is om verliefd op te worden juist om dat hij zo klein is.

Kerstinkopen products with a story

 

 

 

 

 

 

Maan Elfje Evelien ze is een en al magie om te zien. Iemand vroeg een keer zijn alle Evelien’s nu het zelfde? Nee allemaal zijn ze net iets anders. Het blijft bovenal natuurlijk liefdevol handwerk.

Vroeger mocht ik altijd een kerstkrans uit de boom van oma halen. Maakten we mooie kersthanger op school voor in de boom.
Kinderen mogen in de gieterij zelf een kersthanger gieten zo leuk. Deze mooiers worden ook wel door ondernemers na elkaar gesteurd. Met de boodschap ben dankbaar voor de samenwerking of vergeet het kind in jezelf niet.

Alle producten laten zien word een beetje lastig in de webshop vind je verschillende mooi producten. Deze kerst elf werkt liefdevol nog even door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.