Buiten de standaard plaatjes denken

door | okt 28, 2017 | Mogelijkheden | 0 Reacties

Buiten de standaard plaatjes denken daar vind jij je eigen plaatje net als vroeger.

Buiten de standaard plaatjes denken

Lief mens er zijn eigelijk geen standaard plaatjes wij mensen hebben dit zelf door de jaren heen bedacht. Er ontstonden verschillende plaatjes teveel om op te noemen, bvb – verliefd verloofd getrouwd en kinderen. Geen kinderen dat was maar raar.
Studeren en dan werken waar in je gestuurde had, Eenmaal gestudeerd is het raar om iets anders te doen.

Je zou maar met en camper de wereld rond willen gaan, en dit niet doen omdat het niet standaar is. De stemmetjes wat gaan mensen zeggen wat zullen mensen denken.

Heb mijzelf lang niet thuis gevoelt in de wereld om mij heen snapte ik de mensen niet of andersom? Was er wat mis met mij voldeed ik niet aan de standaard norm?
Als dit dan al zo was wat is dan die standaardnorm iets om te leren zodat het beter zou voelen?
Nee ik leerde dat jezelf zijn een eigen standaar was en mensen je leuk vinden om wie je bent, en dat je mag loslaten als mensen je zien als een bol klei.

Een bol klei om te vormen, niet om je  vooruit te helpen maar om te zorgen dat jij in een bepaald straatje paste. Kinderen kunnen daar heel anders na kijken en mee omgaan. Heellaas wordt er  nog veel gepest, toch hebben kinderen het speel vermogen.

Wanneer heb jij voor het laatst buiten gespeeld? Men zegt niet voor niks verlies het kind in jezelf niet. Dat kind kan je op mooie plaatsen brengen en houd je verbonden met de creatieve jij de genen buiten lijntje en kades.  De genen die wereld nog door andere ogen durft te zien en stappen zet.

Lief mooi bijzonder mens wees lekker niet standaard jezelf, en laat los wat een ander standaard vind. Onthoud dat is zijn of haar waarheid jij hebt een andere  waarheid, net als een ander pad dat jij bewandeld.

Mijn leven is niet standaard en van uit dat niet standaar leven als een persoon die niet in een hokje te plaatsen is, inspireer ik je graag.

Liefs Claudette

Daarom ben ik met liefde je authentiek niet standaard stok achter de deur, om je doelen te halen. En als jezelf op eigen creatieve en authentiek manier je bedrijf te draaien, en het beste uit je leven te halen.

P.S. Lieve copy-kat wees niet een standaard copy-kat, die teksten overneemt om er zelf beter van te worden. Mijn naam vermelden is niet erg of raar, mij mailen voor toestemming ook niet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *