Mijn onzichtbare zichtbare beperking

door | jul 25, 2017 | Mogelijkheden | 1 reactie

Mijn onzichtbare zichtbare beperking

Mijn onzichtbare zichtbare beperking, een mooie kromme zin die waarheid spreekt.
En misschien ook al wel onthult wat deze beperking dan zal zijn? Mijn beperking is Dyslexie al denk ik graag zelf in mogelijkheden.

Schrijven is een van mijn grootste passies, bijzonder wel aangezien het mij ook vrijveel moeite kost. Niet de verhalen of belevenissen die zijn er in mijn leven genoeg, wel het op papier krijgen.
En met op het papier krijgen bedoel ik dan specifiek  dat er geen fouten in staan de zins op bouw logies is. Iets met , en . en d” T en meer van die dingen.

Als je mij ziet lopen of maakt een praatje dan zul je niks merken, lees je schrijfsels van mij kom je het tegen. Uit dit blog zijn ook expres niet de fouten gehaald wellicht is het daarom wat lastiger te lezen. Mensen vragen mij wel is zit het je in de weg? Door de jaren heen heb ik geleerd in mogelijkheden te denken. Zaken afspraken bijvoorbeeld doe ik liever in het echt gezien ik wel weet wat woorden in houden en mij  in een gesprek prima verstaanbaar kan maken.

Mijn onzichtbare zichtbare beperking – denken in mogelijkheden

Op de vraag zit het in de weg? Ja wand sta er mee op en ga er mee na bed, nee dat is niet zo zwaar als het klinkt wel de waarheid. Bedenk je maar is een zakelijke mail mag altijd na gekeken worden. Een belangrijke  zakelijke post op Facebook om mensen te bereiken ook,  de genen die mij kennen lezen er door heen.
Toch blijf ik ook eigen met fouten hersenen spinsels delen hoor haha.

Website teksten mogen ook na gekeken worden,  daar zijn mensen voor die aan alle kanten  helpen. Denken in mogelijkheden en oplossingen hoe je iets wel voor elkaar kunt krijgen.
Om mij daarbij neer te leggen dat is een moeilijke stukje loslaten geweest en bij tijden nog.
Een idee om toe te voegen voor een van mijn bedrijven een sales iets bijvoorbeeld kan ik niet zelf 123 opzetten. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken waar in ik het tegen kom in mijn dagelijks leven.

Ik leef mijn leven en ik leef het nu en zou niet stoppen met schrijven en leren, hier deel ik  om de zo veel tijd is een blog over dit onderwerp. Om je achter de schermen te laten kijken hoe het is.

Lief mens wat je beperking ook is geloof en blijf geloven in je eigen mogelijkheden.

Liefs Claudette

1 Reactie

 1. Niels

  hoi

  heb zelf ook zoiets maar er bij neer leggen gaat ook nooit zo makkelijk..
  al lijkt t wel zo makkelijk voor jezelf maar ook voor een ander.

  maar als je dromen hebt dat je die uit eindelijk moet kunnen vinden alleen dan duurt t ook veel langer, helaas!

  maar we gaan door!

  gr niels

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.