Special balloons for oil perfume

door | jul 21, 2017 | Products with a story | 0 Reacties

?Special ballons, for oil perfume?

Ballons for oil perfume

Een paar weken geleden ben ik afgereisd naar Kreta, om vakanties te vieren en iets speciaals op te halen. Dit voor in onze winkel Happie kado in Meppel, waar allemaal producten verkocht worden met een verhaal. Veel al zijn deze producten zelf gemaakt door mensen die ze aanbieden, of iemand heeft iets speciaal met een product.

Deze mooie ballons for Oil Perfume zijn uniek in Nederland! Ben super trots dat wij ze als enige mogen aanbieden. Ze zijn zo speciaal dat op is ook echt op het is niet mogelijk op bestelling als ze er zijn dan zijn ze er.

Een kleine voorbeeldje zie je hier op de foto onder, mooier is ze in het echt komen bewonderen natuurlijk! Aan het zuideinde 18 A in Meppel. Wil je foto’s ontvangen van de ballonnen die er nog zijn? Omdat je in de gelegenheid bent om zelf te komen dat kan! druk hier voor contact. 

Meer weten over het verhaal van de balons lees dan onder de foto verder.

De ballonnen worden gemaakt in Kreta door een pottenbakker en zijn familie, allemaal zijn ze anders het is echt handwerk. De pottenbakker haalt ook nog echt zijn eigen klei  uit de grond deze koopt hij niet in maar graaft hij zelf op.

Door het verkopen van deze ballonnen en andere producten kan hij zijn kinderen naar
school laten gaan. Vind het heel bijzonder dat wij hier ons steentje aan bij mogen dragen door het in kopen en verkopen.

Het is nog echt een oude ambacht geweldig om te zien, als tingietster werkende houd ik ook een oude ambacht in stand. We hebben deze man laten zien wat is dat wij zelf maken, en uitgelegd dat het ook echt handwerk is.

Zo mooi om kennis te delen hij heeft het van zijn vader geleerd en zijn vader van zijn vader,
of zijn dochters het gaan overnemen is nog niet zeker.
Werk vinden daar is niet makkelijk leggen de kinderen uit, veel al zoeken ze de grote steden op voor het werk in de horeca.

Liefs Claudette

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.