Samen vooruit Meppel opening!

door | jun 16, 2017 | Samenvooruit | 0 Reacties

Samen vooruit Meppel opening!

Op 9-6-2017 opende Dik,  en ik Claudette vol trots onze nieuwe gezamenlijk locaties samen vooruit!  Voor alle mensen die kwamen kijken hielt ik een toespraak super leuk! Ook super spannend.
Blijf het bijzonder vinden dat drie dagen na mij 30ste verjaardag we zo iets moois hebben geopend.

Er heeft heel wat man  en vrouw uurtje in gezeten om samen vooruit te helpen opstarten, ben dan ook heel dankbaar voor alle mensen die mee geholpen hebben.
Van schilderen tot inrichten van eten verzorgen tot schoonmaken iedereen in zijn of haar eigen mogelijkheden heeft mee geholpen.

Op de openingsdag  konden mensen laagdrempelig kennis maken en zelf sfeer proeven bij samen vooruit. Alle ruimtes werden druk bezocht verschillende samenwerkingen zijn deze dag ontstaan. Veel verschillenden mensen boden hun diensten aan van coach sessie tot het opstap met de elliptigo, er was informaties over de dagbesteding mogelijkheden bij samen vooruit.
Dit allemaal onder het genot van wat drinken en lekker hapjes Dik en ik en alle ander mensen die geholpen hebben vlogen van hier na daar.

Een fijne huislijke sfeer komt je tegemoet als je bij ons binnen stapt.
Samen met de geur van koffie, thee en gezonde lekkernij, gemaakt in eigen keuken.

Neem plaats aan de tafel in de ontmoetingsruimte, voor een praatje, luisterend oor, een lekker kopje koffie. Lees even wat of kijk rustig tv. Heb je vragen, zit je ergens mee, wellicht kunnen wij je helpen!

Wij hebben mooie flex werkplekken te huur per dagdeel/dag, ontmoet andere ondernemers leg verbindingen en laat samenwerkingen ontstaan.

Andere ruimtes die mensen kunnen huren, zijn geschikt voor coaching, massage, (yoga)workshops, lessen of trainingen. Vergaderingen, verjaardagen, vriendinnenavonden, Spelletjes avonden. In de yoga/workshops ruimte is een douche aanwezig.

Heppie Kado, onze knusse winkel. Hier vind je allemaal bijzondere producten met een verhaal. Jij als ondernemer mag ook eigen producten aanbieden. Jij hebt bijvoorbeeld een boek geschreven.
In de winkel werken ook mensen met een beperking, in onze ogen mensen met mogelijkheden. Zij draaien mee in de maatschappij als zichzelf met hun eigen bijzondere talent. (Er zijn nog plekken vrij!).

Bij ons kun je werken aan persoonlijke groei en gezondheid.

We ontmoeten je graag bij Samen vooruit. Stap binnen om een mooi beeld te krijgen van een heel bijzonder concept. Wellicht dat we in samenwerking wat voor elkaar kunnen beteken. Wij geloven in: samen vooruit, samen kom je verder!

 

Liefs Claudette

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.