Lieve bijzondere mensen die met mij gewerkt hebben. Aan het woord over samenwerkingen
mooie trajecten en resultaten.

 

 

? Joop Wardenaar ?

Joop Wardenaar: Horseflower

Ik heb Claudette leren kennen via Facebook. Het grappige is dat wij  allebei op dezelfde dag jarig zijn! Claudette is authentiek, alles aan haar is puur wie zij is. Zelf speel ik gitaar en hou ik van liedjes schrijven, zo heb ik ook een liedje voor haar geschreven. Net als zij volg ik mij gevoel en zet van daaruit stappen. Ik heb een enorme bewondering voor wat zij neerzet en creëert aan tinnen producten ondanks haar beperkingen.

Samenwerkingen: Joop heeft een liedje voor mij geschreven! Dat vind ik nog steeds heel bijzonder. Voor onder de filmpjes die er aan zitten te komen. Joop heeft ook een mooie bestelling gedaan aan tinnen engeltjes bij onze tingieterij, die hij in de winkel gezet heeft van een vriendin.

www.horseflower.nl

 


 

? Irma Stoof-Brand ?

 

Irma Stoof-Brand| Natuurvoeding & Coaching 

HEPPIE” day, Ik heb een dag mogen meekijken met Claudette Dumas en kunnen kijken in haar ondernemers keuken.
Dit in het mooi pand samen vooruit, waar Claudette mensen met elkaar verbindt.
Ze heeft me ontzettend veel tips en tricks gegeven voor mijn business, waarvoor ik haar heel erg dankbaar ben!!

 

www.irmastoofbrand.nl

 

 


? Jonathan Coenen ?

 

Jonathan Coenen| Convert 30 years into 70 yers experience 

Het was best moeilijk om balans te vinden tussen werk en privé. Focus houden en niet mezelf verliezen. Door samen met Claudette te brainstormen kon ik door mijn plafond heen breken. Van het gesprek is mij de openheid, directheid en kijken vanuit mogelijkheden het meest bijgebleven. Ik heb heel veel gehad aan onze focussen brainstorm Skype gesprekken.  . Inmiddels ben ik een hele andere richting opgegaan met het volgen van mijn passie.

 

 


 

❤️ Annelies Pieterse ❤️
❤ Annelies Pieterse ❤

Annelies Pieterse: Ikzie Coaching en communicatie

Claudette en ik hebben regelmatig Skype contact. Voor de gezelligheid of voor een sessie, zodat ze even met mij mee kan kijken. Het is heel fijn als iemand de tijd voor je neemt en vanuit haar hele zijn je wil helpen.

Annelies is een fijn persoon om mee samen te werken. In de toekomst gaan we samen mooie dingen doen en creëren. Zij streeft ernaar het beste uit mensen te halen, met haar praktijk. Ik vind het leuk dat we haar een paar keer hebben mogen ontvangen bij Samen Vooruit.


www.ikzie.com

 

 


 

? Perry Dumas ?
? Perry Dumas ?

Perry Dumas| Schrijver/Dichter/Schilder/Tingieter/ Vader. 

De start in deze wereld was moeilijk voor Claudette. Samen met mijn vrouw is ze heel erg ziek geweest. Heel lang was ik dan ook bang ze allebei te verliezen. Gelukkige kwamen ze allebei thuis en ging ook Claudette met stappen vooruit. Mijn vrouw en ik hebben altijd gezegd haar tijd komt nog wel. Zij wilde graag de tingieterij overnemen, maar wij hebben gezegd “ga eerst zelf studeren”.

Dit ging niet altijd makkelijk, huilend aan de achtertafel vastbesloten haar dromen te volgen. Moeilijk om te zien als je kind graag wil en het niet altijd lukt. Een opgever is Claudette nooit geweest vol trots behaalde ze verschillende opleidingen omdat zij dit wilde. In 2008 kwam ze bij mij, pa ik zet graag je levenswerk voort! Zo geschiede. ik heb haar de afgelopen jaren opgeleid.

Sinds een paar jaar staan we samen officieel op papier in het bedrijf. Een geruststellende gedachte, dat als ik er niet meer ben de gieterij er nog wel even is. Het gaat anders dan in de begin jaren. Zo is Claudette zes jaar geleden een dagbesteding gestart met GJ. Daar was mijn vrouw super trots op ik zelf ook. Dit is helemaal uitgeroeid tot zelfstandig bedrijf. Zij heeft een mooie combi gemaakt richting de Tingierij.

Dankbaar dat ik nog met mijn dochter samen kan werken. Mijn vrouw moet ik helaas al weer drie jaar missen. Claudette zorgt ervoor dat ik kan blijven waar ik graag wil zijn. Dat deed ze ook al zo dapper voor haar moeder.

www.tinart.nl


? Kees Hulstein ?
? Kees Hulstein ?

Kees Hulstein: Beleef de natuur nu

Claudette heb ik leren kennen via Perischope. Een paar jaar geleden ben ik afreist naar het mooie Drenthe en de tingierij.
Hier werd ons contact gelegd en ontstonden er mooie plannen.

Zelf ben ik een man van de natuur, ik ben dan ook niet voor niks natuurgids! In 2018 komen er mooie dingen voor ondernemers  wat betreft wandelen en de natuur.  Fijn die samenwerking. Claudette is echt een authentiek persoon. Ze kan heel direct zijn en is dan ook heel eerlijk en helder. Ik ben altijd blij met onze gesprekken. Net als ik houd ze erg van filosoferen en over de wereld mijmeren.

www.beleefdenatuurnu.nl


? Juliette Moolenbeek ?
? Juliette Moolenbeek ?

Juliette Moolenbeek: eigenaar My Lovely Notebook & coach 

Ik heb Juliette voor het eerst ontmoet in Amsterdam. Daar stond ze met noties boekjes! Van haar bedrijf My Lovely Notebook. Vind het gezellig om met haar te Skypen.

Samenwerking:
 In 2017 heb ik haar andere webshop/bedrijf overgenomen

www.ikrouwvanjou.com  Een mooi bijzonder webwinkel waar je troost geschenken kunt krijgen.Voor een blijvende herinnering om om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.Met de Tingieterij maken wij mooie producten die ook hier tot zijn recht komen.

www.mylovelynotebook.nl


? Niels ?

Niels| Hobby gitaarbouwer in hart en nieren 

Mijn hobby is gitaar bouwen! Dat doe ik met heel veel passie en plezier. Wel langzaam, want onder druk gaat het allemaal niet zo fijn.

Vroeger zat ik bij Claudette in de klas, dat was een mooie tijd. Ik had haar al jaren niet echt gezien of gesproken, dus de drempel was wel even hoog. Toch ben ik bij Samen Vooruit in Meppel binnen gestapt. Dat heeft Claudette opgezet samen met haar zakenpartner. Haar andere bedrijven vloeien voor een deel samen hier.

 

Dat vind ik knap en geweldig, net als ik heeft zij ook beperkingen maar ze doet het toch maar wel even! Ze vroeg mij een gitaar te bouwen, dat vond ik een hele eer! Naar een half jaar was hij klaar en is hij nu te bewonderen in de winkel.

Er is nu nog een gitaar in ontwikkeling deze is te koop en kan van jou worden!

Ik (Claudette) ben super trots op Niels, dat hij zijn talent zo heeft ingezet. Bij de gitaren die hij bouwt hoor je de liefde eruit komen als je hem bespeeld.

 


 

? Gwendolynn Koopman ?

 

Gwendolynn Koopman | Rapper/Songwriter en Lowrider expert. 

Ik heb Claudette leren kennen op de opleiding SPW. Wij vielen allebeide buiten de groep als echte buitenbeentjes. Het ging een tijdje minder goed met mij door een lastige periode, zij was een van die genen die vaak even polste hoe het ging. Daar is zo veel jaren later nog steeds een hechte vriendschap van overgebleven. Hoe druk ze het ook heeft, altijd stuurt ze even een berichtje tussendoor. En anders trek ik wel aan haar mouw voor een leuke date!
Samenwerking: Voor de dagbesteding van Claudette, De Oude Hove in Zuidwolde, heb ik een liedje geschreven. Dit liedje heeft een van de deelnemers gezongen op een open dag!

 

Instagram/ Gwennzagthet