Samenwerkingen & Ervaringen

Lieve bijzondere mensen die met mij gewerkt hebben. Aan het woord over samenwerkingen
mooie trajecten en resultaten.

 

 

Joop Wardenaar

Joop Wardenaar: Horseflower

Ik heb Claudette leren kennen via Facebook. Het grappige is dat wij allebei op dezelfde dag jarig zijn! Claudette is authentiek, allesaan haar is puur wie zij is. Zelf speel ik gitaar en hou ik van liedjes schrijven, zo heb ik ook een liedje voor haar geschreven. Net als zij volg ik mij gevoel en zet van daaruit stappen. Ik heb een enorme bewondering voor wat zij neerzet en cre禱ert aan tinnen producten ondanks haar beperkingen.

Samenwerkingen: Joop heeft een liedje voor mij geschreven! Dat vind ik nog steeds heel bijzonder. Voor onder de filmpjes die er aan zitten te komen. Joop heeft ook een mooie bestelling gedaan aan tinnen engeltjes bij onze tingieterij, die hij in de winkel gezet heeft van een vriendin.

www.horseflower.nl

 


 

Irma Stoof-Brand

 

Irma Stoof-Brand| Natuurvoeding & Coaching

HEPPIE day,Ik heb een dag mogen meekijken met Claudette Dumas en kunnen kijken in haar ondernemers keuken.
Dit in het mooi pand samen vooruit, waar Claudette mensen met elkaar verbindt.
Ze heeft me ontzettend veel tips en tricks gegeven voor mijn business, waarvoor ik haar heel erg dankbaar ben!!

 

www.irmastoofbrand.nl

 


Jonathan Coenen

 

Jonathan Coenen| Convert 30 years into 70 yers experience

Het was best moeilijk om balans te vinden tussen werk en priv矇. Focus houden en niet mezelf verliezen. Door samen met Claudette te brainstormen kon ik door mijn plafond heen breken. Van het gesprek is mij de openheid, directheid en kijken vanuit mogelijkheden het meest bijgebleven. Ik heb heel veel gehad aan onze focussen brainstorm Skype gesprekken. . Inmiddels ben ik een hele andere richting opgegaan met het volgen van mijn passie.

 


 

歹 Annelies Pieterse 歹
Annelies Pieterse

Annelies Pieterse: Ikzie Coaching en communicatie

Claudette en ik hebben regelmatig Skype contact. Voor de gezelligheid of voor een sessie, zodat ze even met mij mee kan kijken. Het is heel fijn als iemand de tijd voor je neemt en vanuit haar hele zijn je wil helpen.

Annelies is een fijn persoon om mee samen te werken. In de toekomst gaan we samen mooie dingen doen en cre禱ren. Zij streeft ernaar het beste uit mensen te halen, met haar praktijk. Ik vind het leuk dat we haar een paar keer hebben mogen ontvangen bij Samen Vooruit.


www.ikzie.com

 


? Kees Hulstein ?
Kees Hulstein

Kees Hulstein: Beleef de natuur nu

Claudette heb ik leren kennen via Perischope. Een paar jaar geleden ben ik afreist naar het mooie Drenthe en de tingierij.
Hier werd ons contact gelegd en ontstonden ermooie plannen.

Zelf ben ik een man van de natuur, ik ben dan ook niet voor niks natuurgids! In 2018 komen er mooie dingen voor ondernemers wat betreft wandelen en de natuur. Fijn die samenwerking. Claudette is echt een authentiek persoon. Ze kan heel direct zijn en is dan ook heel eerlijk en helder. Ik ben altijd blij met onze gesprekken. Net als ik houd ze erg van filosoferen en over de wereld mijmeren.

www.beleefdenatuurnu.nl


? Juliette Moolenbeek ?
Juliette Moolenbeek

Juliette Moolenbeek: eigenaar My Lovely Notebook & coach

Ik heb Juliette voor het eerst ontmoet in Amsterdam. Daar stond ze met noties boekjes! Van haar bedrijf My Lovely Notebook. Vind het gezellig om met haar te Skypen.

Samenwerking:
In 2017 heb ik haar andere webshop/bedrijf overgenomen

www.ikrouwvanjou.com Een mooi bijzonder webwinkel waar je troost geschenken kunt krijgen.Voor een blijvende herinnering om om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.Met de Tingieterij maken wij mooie producten die ook hier tot zijn recht komen.

www.mylovelynotebook.nl