Meedoen in de Tingieterij 

Op de foto zie je mij vol trots staan, we hebben gewonnen! iets wat er daar maar met moeite kon geloven. Sta alleen op het podium echter is dat niet waar. Sta daar dankzij een top team en alle mensen die in mijn hebben geloofdt. Met speciale dank aan de gene die voor de D-motivatie zorgde waardoor ik het omdraaide in motivatie om juist door te gaan. 

Ons blijvende initiatief meedoen in de tingieterij is er voor mensen met mogelijkheden ( beperkingen) en de genen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk meedoen is. Ook juist om kansen te krijgen om mee doen mogelijk te maken. Vanuit mij eerder gekregen kansen was in 2012 De Oude Hove al verder ontstaan. 

Doemee-award 2021

In onze mooie authentieke tingieterij Tinart in Zuidwolde Drenthe maken wij alle producten met de hand. Deze mooie oude ambacht komt in een oud en nieuwe jasje heel mooi tot zijn recht. Mijn vader / ouders zijn er 37 jaar geleden mee begonnen. Nog altijd heel erg dankbaar voor de kans om dit mooie levenswerk voortzetten. En door de bijzondere combinatie van sociale zorg en ambacht mee doen in de tingerij neer te zetten. 

Wil je meer weten of is vrijblijvend kennis komen maken? Je bent van harte welkom om de koffie op thee.
Ons verder helpen op een andere manier, door een leuke samenwerking of een donatie kom graag met je in contact. 

Liefs, Perry en Claudette
en topteam Tin-Art