Mantelzorger  met veel liefde en toewijding zorg jij voor je moeder of vader man of vrouw boer of zus de kinderen, misschien wel voor de buren.
Dat is niet niks en vaak zwaar geestelijk en lichamelijk. Misschien ben je zelfs wel mantelzorger en ondernemer. 

Zelf  ben ik liefdevol mantelzorger vanaf 2007
Voor mijn moeder die de ziekte COPD had heel bewust de keuze gemaakt. Terug te keren in huis. Om de ondersteuning te bieden die nodig was. Mijn moeder toen 63 wilde thuis sterven bij mijn vader van 82. Met veel liefde hebben we dit kunnen doen. Als de mogelijkheid er was hoe zwaar ook zou het zo weer over doen.

Sins 2011 ben ik mantelzorger en ondernemer
Mijn moeder er lijfelijk niet meer ik weet dat zij nog altijd bij mij is. Nu draag ik  zorg voor mijn vader en ondersteun waar nodig.

Jij als mantelzorger kan wel een luisterde oor gebruiken. Al het werk wat verzet word met veel liefde en passie. Dit is lang niet altijd even makkelijk juist wel is heel moeilijk neem grenzen aangeven bijvoorbeeld of je eigen tijd en rustpakken.

Dat schiet er nog wel is bij in hoe is het met jou fundering ? De ondergrond die zorgt dat jij blijft staan. Wie goed voor zichzelf zorgt kan beter voor de andere zorgen. Stress en drukte zit dat goed voor jezelf zorgen nog wel is in de weg.

Elke mantelzorg verhaal is bijzonder en uniek. Mijn twaalf jaar mantelzorg ervaring zet ik met liefde in. Ik weet hoe belangrijk het is dat het verhaal gedeeld kan worden. Dat er eigen tijd creëert word en er is uit zijn heel belangrijk is.

Zo is samen gieten in de tingieterij ( in Zuidwolde DR)  voor mantelzorger ontstaan. Een leuke middag of avond op afspraak.
Meer informaties of een afspraak maken neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *