Ontmoetingen in de trein van het leven

Ontmoetingen in de trein van het leven je stap niet in om snel ter plaatsen te zijn. Maar voor het avontuur onderweg met verschillende haltes van diepte punten en hoogte punten. Als je goed kijkt bevinden wij ons elke dag in de trein van het leven.

Ontmoetingen in de trein van het leven

Jij moet niet willen haasten iets waar wij juist zo goed in zijn. Het gaat niet om hoe snel je bij de bestemming bent juist de reis en leerweg er naar toe. Een reis waar in we verschillende mensen zult ontmoeten en geen ontmoeting zal gelijk zijn een ieder brengt ons iets anders. Wel is stil gestaan bij de gedachten dat jij waarde mee geeft op iemands reis.

Het is niet vaak dat je iemand tegen komt die je wereld op de kop zet een halte om nooit te vergeten. Ben er zeker van dat jij ze kent een verhaal dat dieper zit. Je zult nooit zeker weten wat er om de bocht op je wacht dat is geen reden om een bocht niet te nemen durf uit het raam te kijken. Invloeden van buiten af weerhouden ons er wel is van uit dat raam te kijken om niet blindelings te reizen.

Als we durfen stil te staan en soms een andere spoor kiezen gebeuren er mooie dingen. Niemand gaat je vertellen dat het makkelijk is maar wat als geluk wacht. De trein die je daar heen brengt reist recht naar je hart.
De belangrijkste halte waarvoor jou belangrijke mensen uitstappen diep in je hart.
Een Reis die van uit daar verder gaat is heel bijzonder zo eentje vind je niet elke dag en op elk station. ? zelf ben ik heel dankbaar voor de genen die nu mee reizen van uit daar.

Het leven is zo mooi als we ons durven open te stellen voor dat geen dat we nooit hadden verwacht. Loslaten wat een ander ooit over ons dacht. Hoe vaak ik niet gedacht hebt wat gaan mensen denken? Hoe gaan mensen reageren? Een van de grootse tijdverspillers. Tijdens ontmoetingen in de trein van het leven speelt juist tijd een grote rol. Niemand weet namelijk wanneer die in de laatste trein stap.

Alle tijd die we hebben met geliefde en dierbare met ons zelf is zeer kostbaar. Daar laat ik zelf geen wat als of wat zal iemand denken tussen staan. Maar ook niet daar heb ik geen tijd voor of dat komt nog wel een keertje. Ik leef mijn leven en leef het nu met hobbels en bobbels.
Mocht ik de leeftijd in de tachtig bereiken kijk ik terug op zo vele bijzonder haltes en niet de haltes die nooit voorbij gekomen zijn.


Liefs Claudette

 

 

Ontmoetingen in de trein van het leven
Tags:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *